¿ALFA? A Trafó alkotópályázata

“A férfi a biológiai értelemben vett hímnemű felnőtt ember elnevezése, szemben a nőnemű felnőtt emberrel, a nővel.” – Wikipédia

A Trafó Gondolat Generátor műhelye pályázatot hirdet Ballet Rambert & Sadler’s Wells -Lloyd Newson (DV8): ENTER ACHILLES című előadása kapcsán.

Mit csinál együtt egy csapat férfi? Ki dönti el, hogy mi a férfias? Vannak kötelező viselkedésminták? Miért?

Egyáltalán mi tesz valakit férfivá? A teste? A szerepei? A szokásai? A szexusa? A gondolkodásmódja? Vagy nem csak ezek?

Mit kezdjünk a szerepelvárásokkal?

/ erő / összetartás / csordaszellem / humor / öltöny / foci / sör / karrier / izom / boys don’t cry / sárm / apa / férj / polgár / főnök / mester / példakép / agresszió / védelmezés / elfojtás / barátság / felelősség / alfa /

Inspirálódj a fenti kérdésekből vagy az előadásból, majd küldd be készülő alkotásod, hogy értékes nyereményekkel gazdagodj, és a Trafó Kávézóban és neves budapesti bárokban kiállítva is megmutathasd, hogy szerinted mi mindent jelent a férfi?

Kiknek?

Kortól, nemtől és előképzettségtől függetlenül bárkinek. Az előadás megtekintése ajánlott, de nem feltétel.

Mivel?

A fenti kérdésekről szóló egyénileg vagy csoportosan készített, szabadon választott stílusú, digitálisan elküldhető képpel. (fotó, grafika, poszter, illusztráció, stb.) Egyénenként maximum két pályaművel.

Hogyan?

Email-ben a gondolatgenerator@trafo.hu-n. A tárgyba írjátok bele: ‘ALFA-pályázat’

Meddig?
2020. április 18. éjfélig. A pályaműveket ezután a különböző szakterületeket képviselő zsűri értékeli.
Miért?

Mert a nyertes alkotások kiállításra kerülnek neves budapesti bárokban, megjelennek a Trafó csatornáin és Kávézójában, és beküldőik Trafó-jegyekkel gazdagodnak, valamint az első három helyezett között kiosztunk egy Kolorádó bérletet, egy Budapest Makery élményfőzés-utalványt és egy páros Aquaworld belépőt.

Az eredményhirdetéssel egybekötött kiállításmegnyitóra május 8-án 18.00-tól kerül sor a Trafóban.

Te ott leszel?
Vélemény, hozzászólás?