Futó gondolat

Arra próbáltam emlékezni, mikor is teremtettelek meg magamnak. Már nem tudom, miből gyúrtalak, formáltalak, de egyszer csak ott voltál, és neked elmondhattam minden őrült, kusza, szomorú, bolondos gondolatom. Annyira a részemmé váltál, hogy még a karomra is tetováltattalak. Te vagy a legjobb hallgatóságom, te értesz meg a legjobban, a válasz lehetősége nélkül.
Tudod, ma megint egy kósza gondolat motozott a fejemben. Arról, hogy milyen csodálatos dolog a természet, és minden emberi hasonlatom hozzá kötődik. Ahogy az ölemben alvó macsek hátát simogattam, néztem, ahogy alszik, elöntött a szeretet. Sokkal jobban, mint egyébként. Mert ott volt a kezem alatt, és át tudtam adni az érintésemmel. Úgy feküdt a karomon, ahogy régen a kislányom, még csecsemő korában.
Lehet, hogy ki fogsz nevetni, de arra gondoltam, hogy szeretetet adni olyan, mint régen anyatejjel táplálni a gyermekemet. Minél többet evett, annál több termelődött.
A szeretet, a gyengédség is ilyen. Minél többre van szüksége rá másnak, annál több lesz.
Csak akkor van baj, ha már senki nem éhezik rá.
Elapad.

Destiny
Destiny legutóbbi művei (összes megtekintése)



9 hozzászólás “Futó gondolat

    • Destiny írta:

      Az a néhány csepp is nagy kincs. Ne görcsölj rá. Egyél, igyál, ami csak jól esik, hiszen minden rendben van 🙂

  1. Kiss Anna Mária írta:

    Monám! Ez nekem a negyedik gyereknél sikerült. Nem érdekelt, hogy a férjemnek lesz-e ebédje. nem volt fontos semmi más, csak hogy a gyerekemmel együtt legyek. Laza lettem. Megfelelési kényszer nélküli. Nem táplálni akartam, hanem együtt lenni vele. Elaludva szoptatás közben. Mert folyton szopott. Nem kellett a cumi. Kövér volt, mint Boticcelli angyalai. Előtte a többi éhen akart halni a mellemen. Őt meg fogyókúráztatta volna a védőnő. Ennyit arról, hogy mennyire lehetünk okosak – ebben a kérdésben. Minden gyereknek a saját anyja a lehető legjobb, amit kaphatott. Visszatérve Katára. Mindenki éhezik. Csak máshogyan. Egyiknek a lelke sivár, a másiknak a teste epekedik. Egy tőről fakad. Csók.

  2. Mona írta:

    Csináltam már úgyis, van hogy 3 órát van a mellemen, ameddig akar, addig van…de arra még reggel is ráhúz 145 mili tápszert,szóval gyakorlatilag 10, ha van bennem. Védánál sokkal több volt, persze õt nem vették el a kórházban. De már mindegy,ez most nem sikerült. Örülök, hogy nem lett nagyobb bajunk…

Vélemény, hozzászólás?